top of page

JÄSENYYS

Sykkiikö sydämesi Suovanlahdelle, lumosiko Myllytuvan magia? Oletpa TraktoriJatzien kanta-asiakas tai vasta tapahtumaan törmänyt, sinulla on mahdollisuus liittyä hyvänmielen heimoon tukemaan yhteisöllistä kesätapahtumaa.  

Tapahtuma rakennetaan ilolla ja isolla pensselillä vapaaehtoisvoimin, rakkaudesta lajiin, eikä tunteja lasketa. Hyvä porukka on se, josta voimaa ammennetaan. Niin, ja tietysti puhtia toimintaan antavat tyytyväiset asiakkaat, uudet ja vanhat tutut. Joka tapauksessa osallistujat ovat tämän tapahtuman sielu, niin tekijäporukka kuin tapahtumakävijät. Me olemme samaa heimoa.

Perinteisesti yritysten tuki on ollut korvaamatonta tapahtuman järjestämiseksi. Nyt myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus antaa tukensa toiminnan jatkuvuuden ja kehittämisen varmistamiseksi. Sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa!

Liity jäseneksi. Se on helppoa, nopeaa ja turvallista. Jäsenet pääsevät mukaan toteuttamaan ja kehittämään tapahtumaa.Ja tietysti kuulevat ensimmäisenä, mitä tapahtuu ja milloin. 

Rekisterinpitäjän seloste löytyy täältä.

Jäsenrekisteri ja siihen liittyvät toimet ja viestintä ylläpidetään Membook-palvelussa.

Lisätietoja tietosuojasta löydät täältä.

bottom of page