Tiedote 4/2020

Tiedotetta päivitetty 4.6.2020 / Koronapandemian vaikutus TraktoriJatzit tapahtumaan kesällä 2020.

Aloitimme kesän 2020 tapahtuman valmistelun hyvissä ajoin jo viime vuoden puolella, suurin osa artisteista oli buukattu ja viimeisetkin artistikiinnitykset olivat viimeistelyä vailla.

TraktoriJatzien hallitus kokoontui Zoom-palaveriin kiirastorstaina 9.4.2020. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen agendan tärkeimmäksi asiaksi nousi se, että jatketaanko tapahtuman järjestelyä normaalisti, toivoen parasta, vai päätetäänkö tapahtuman perumisesta. Tilanteessa, jossa kenelläkään ei ole täysin varmaa tietoa siitä, miten tilanne etenee ja miten kauan kokoontumisrajoitukset ovat voimassa, täytyi päätös kuitenkin tehdä.

TraktoriJatzit tapahtuman taustalla ei ole ammattiorganisaatio, jonka tavoitteena on taloudellinen hyöty, vaan voittoa tuottamaton yhdistys. Hallituksen jäsenet, kyläläiset ja talkoolaiset toteuttavat tapahtumaa puhtaasti rakkaudesta lajiin. Tapahtuman järjestäminen maksaa ja vaikka kyseessä onkin pieni tapahtuma, artistit eivät soita ilmaiseksi. Ilman lipputuloja, yritysten sponsoritukea sekä Viitasaaren kaupungin avustusta, tapahtumaa ei ole mahdollista järjestää.

Vallitseva tilanne on taloudellisesti haastava yrityksille, kaupungille ja koko yhteiskunnalle. TraktoriJatzit ry:n hallitus teki yksimielisen päätöksen, että vuoden 2020 TraktoriJatzit tapahtuman valmistelu keskeytetään.

 

Jotta voimme turvata perinteeksi muodostuneen tapahtuman jatkon tulevina vuosina, kesän 2020 tapahtumaa ei tulla järjestämään perinteisen muotoisena. Järjestämme TraktoriJatzit 2020 verkossa perjantaina 3.7.2020. 

Ennakkolipun ostaneita on kontaktoitu ja ohjeistettu.

Pestään käsiä, pidetään huolta lähimmäisistämme, autetaan apua tarvitsevia ja annetaan musiikin soida.

Tästä selvitään #yhdessä

TraktoriJatzit ry, hallitus

PYSY KUULOLLA
  • Facebook B&W
  • Twitter TraktoriJatsit
  • YouTube B&W

LIITY JÄSENEKSI

lisätietoja JÄSENET sivulla.

Järjestäjä pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

ILTAOHJELMAN IKÄRAJA 18

© 2020 by TraktoriJatzit. Page design by ArtRuska